Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

"U FOJTA" BASEN LETNI ,KĄCIK ZABAW ,SMACZNA DOMOWA KUCHNIA

Adres obiektu Branców 2, 43-460 Wisła
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Pracownicy Technicznych Zakładów Naukowych w Dąbrowie Górniczej
Dodano: 2016-10-10
Pobyt od: 2016-10-07 do 2016-10-09 IP: xx.25.170.16
 
 
    

Zaangażowanie w organizację imprezy integracyjnej na najwyższym poziomie. Komfortowe warunki noclegowe, przytulnie i czysto. Świetne i różnorodne jedzenie, w ilościach nie do przejedzenia. Profesjonalna i wzorowa obsługa. Każdy wróci od „U FOJTA” zadowolony i uśmiechnięty. BRAWO WY. Dziękujemy i wszystkim gorąco polecamy  Pracownicy Technicznych Zakładów Naukowych w Dąbrowie Górniczej


 
 

Kasia z Katowic
Dodano: 2015-12-07
Pobyt od: 2015-11-27 do 2015-11-29 IP: xx.188.118.46
 
 
 

Ładny Pensjonat, sympatyczni Gospodarze oraz przepyszne jedzenie. Bardzo polecam.


 
 

Piotr Wróbel
Dodano: 2015-08-05
Pobyt od: 2015-06-12 do 2015-06-14
 
 
  

Bardzo dobra atmosfera stworzona przez właścicieli i personel. Ładne, czyste pokoje. Bardzo smaczna kuchnia i dużo. Jeździmy co roku grupą ok. 45 osobową na wycieczki zakładowe w różne rejony Polski, ale "U Fojta" byliśmy tu drugi raz ( ze względów j. w )i wszystko na to wskazuje, że znowu tu przyjedziemy. Pełni zadowolenia dopełnił ostatnio otwarty basen kąpielowy.


 
 

Beata
Dodano: 2014-09-11
Pobyt od: 2013-07-28 do 2014-08-07
 
 
    

Miejsce godne polecenia. Gospodarze bardzo życzliwi, miła obsługa, jedzenie bardzo pyszne. Polecam


 
 

m.reszka
Dodano: 2014-07-19
Pobyt od: 2014-07-14 do 2014-07-19 IP: xxx.37.8.85
 
 
   

Bardzo dobre jedzenie,cudowna atmosfera ,mili gospodarze i wspaniała obsługa ,duży plac zabaw dla dzieci.Polecam ,bardzo miło upłynął nam pobyt w pensjonacie .Pozdrowienia dla gospodarzy. goście z Zabrza i podkarpacia


 
 

Bożena Urbańska
Dodano: 2013-07-21
Pobyt od: 2013-07-13 do 2013-07-20
 
 
    

Właśnie wrócilismy z Beskidów. Spaliśmy przez 7 dni " U Fojta " To niesamowite miejsce. Cudowna atmosfera stworzona przez właścicieli i pracowników. Piękne czyste pokoje. A na temat kuchni serwowanej w tym ośrodku mozna napisac poemat. Smacznie , zdrowo i dużo. Jeździmy po Polsce od kilku lat , ale takiego miejsca jeszcze nie spotkaliśmy. Dziękuję w imieniu grupy ze Świedziebni. Bozena


Opinie 1-6 z 6

 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie