Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

"U FOJTA" ,SMACZNA DOMOWA KUCHNIA ,RODZINNA ATMOSFERA

Adres obiektu Branców 2, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Pracownicy Technicznych Zakładów Naukowych w Dąbrowie Górniczej
Dodano: 2016-10-10
Pobyt od: 2016-10-07 do 2016-10-09 IP: xx.25.170.16
 
 
    

Zaangażowanie w organizację imprezy integracyjnej na najwyższym poziomie. Komfortowe warunki noclegowe, przytulnie i czysto. Świetne i różnorodne jedzenie, w ilościach nie do przejedzenia. Profesjonalna i wzorowa obsługa. Każdy wróci od „U FOJTA” zadowolony i uśmiechnięty. BRAWO WY. Dziękujemy i wszystkim gorąco polecamy  Pracownicy Technicznych Zakładów Naukowych w Dąbrowie Górniczej


 
 

Marzena
Dodano: 2016-04-05
Pobyt od: 2016-04-01 do 2016-04-02 IP: xxx.196.49.130
 
 
 

Miejsce godne polecenia. Właściciele bardzo sympatyczni, miła obsługa. Ładny wystrój wnętrz, pokoje czyste i bardzo przytulne. Jedzenie rewelacyjne: smaczne i dużo. Wszystko odpowiadało wcześniejszym ustaleniom.


 
 

Bożena Urbańska
Dodano: 2013-07-21
Pobyt od: 2013-07-13 do 2013-07-20
 
 
    

Właśnie wrócilismy z Beskidów. Spaliśmy przez 7 dni " U Fojta " To niesamowite miejsce. Cudowna atmosfera stworzona przez właścicieli i pracowników. Piękne czyste pokoje. A na temat kuchni serwowanej w tym ośrodku mozna napisac poemat. Smacznie , zdrowo i dużo. Jeździmy po Polsce od kilku lat , ale takiego miejsca jeszcze nie spotkaliśmy. Dziękuję w imieniu grupy ze Świedziebni. Bozena


 
turysta
Dodano: 2012-05-18
Pobyt od: 2012-05-02 do 2012-05-06
 

bardzo fajne miejsce na wypoczynek, blisko wyciągów, miła atmosfera, pokoje czyste i zadbane, polecamy serdecznie


 
Aurelia G.
Dodano: 2012-05-15
Pobyt od: 2012-05-12 do 2012-05-14
 

Organizowaliśmy zjazd rodzinny w ośrodku U Fojta od 12.05.2012 do 14.05.2012. Bardzo miła obsługa, jedzenie wyśmienite bardzo dużo i bardzo dobre, kuchna domowa. Warunki zakwaterowania bardzo dobre, jest gril i sala na biesiadę. Polecem ośrodek, planujemy zorganizować w tym ośrodku kolejne spotkanie.


 
MAŁŻEŃSTWO Z TARNOWSKICH GÓR
Dodano: 2011-12-01
Pobyt od: 2011-10-09 do 2011-10-10
 

W PAŻDZIERNIKU 2011 ORGANIZOWALIŚMY MAŁE PRZYJĘCIE ŚLUBNE Z NOCLEGAMI.MOI GOŚCIE BYLI ZACHWYCENI-ŁADNE POKOJE,WYŚMIENITE JEDZENIE(DUŻO!!!),ŚWIETNA NIEKRĘPUJĄCA ATMOSFERA,REWELACJA.SZCZERZE POLECAM TEN OŚRODEK I Z PEWNOŚCIĄ ODWIEDZIMY GO NIE RAZ...DZIĘKUJEMY ZA PRZYJĘCIE W TAK WAŻNYM DLA NAS DNIU.POZDRAWIAMY.


 
Piotr Wróbel
Dodano: 2011-09-21
Pobyt od: 2011-09-15 do 2011-09-18
 

Byliśmy z grupą 38 osobową do 15.IX do 18.IX.2011 r.Warunki zakwaterowania bardzo dobre.Natomiast wyżywienie przerosło nasze oczekiwania.Było dużo i różnorodne.Od 16 lat jeździmy na wycieczki po Polsce, ale tak wyjątkowo smacznie jedliśmy dopiero teraz. Obsługa bardzo miła.Bardzo dobre położenie Ośrodka.Maksymalna ilość punktów. 21.09.2011 grupa z Minova Arnall


 
Przyjaciele z Piotrkowa
Dodano: 2011-03-22
Pobyt od: 2011-03-17 do 2011-03-20
 

Byliśmy od 17.03.2011 do 20.03.2011.Obiekt położony blisko wyciągów narciarskich.Warunki zakwaterowania i wyżywienie bardzo dobre.Obsługa bardzo miła.Polecamy. Grupa przyjaciół siatkówki z Piotrkowa Tryb


 
Jacek i Jola
Dodano: 2009-01-01
 

Byliśmy tam zimą.Obiekt położony blisko wyciągów narciarskich.Warunki zakwaterowania i wyżywienie bardzo dobre.Obsługa bardzo miła.Polecamy.


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie